ΡΑΛΛΥ ΙΟΝΙΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΣΧΟΛΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και to 2011 το σκάφος «Απήδαλος Ναύς», IMX-40 με κυβερνήτη το Παύλο Κούρκουλο, έλαβε μέρος εκτός από τους προγραμματισμένους αγώνες και στο ΡΑΛΛΥ ΙΟΝΙΟΥ 2011 ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΣΧΟΛΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ.

ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ «ΡΑΛΛΥ ΙΟΝΙΟΥ»

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ «ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ».

Το σκάφος «ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ» με κυβερνήτη τον Παύλο Κούρκουλο και πλήρωμα τους, Αλίκη Κούρκουλου, Βασίλη Σγούρο, Σταμάτη Πόθο, Νίκο Καραδήμα, Άννα Γκορίτσα, Ινώ Παπαγεωργάκη, Χριστίνα Ασημάκη, και Άννα Παγκράτη μετά από τέσσερις ιστιοδρομίες (2 πρώτες, 1 δεύτερη, και 1 τέταρτη, θέσεις) από 1-7 Αυγούστου, Πάτρα-Κυλλήνη- Μεγανήσι και ένα όρτσα-πρίμα, κατακτούν και σηκώνουν το βαρύτιμο κύπελλο του Ράλλυ Ιονίου!!! προσθέτοντας άλλη μία διάκριση για το 2011.

Aκολουθούν φωτογραφίες.

«ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ 2011» ΕΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Κάθε χρόνο ο ΝΑΟ Βούλας κάνει έναν διαφορετικό αγώνα από αυτούς που έχουμε συνηθίσει να τρέχουμε. Οι διαφορές είναι οι εξής:

1ο Ο διορθωμένος χρόνος υπολογίζεται στην αρχή του αγώνα, δηλαδή κάθε σκάφος παίρνει δική του εκκίνηση ανάλογα με τον χρόνο που του χαρίζουν οι άλλοι, τα αργά σκάφοι φεύγουν πρώτα και ανάλογα πόσο χρόνο του χαρίζουν φεύγουν και οι άλλοι.

2ο Ο αγώνας γίνηκε γύρο από τα νησάκια Πρασονήσι – Καβουρονήσι με εκκίνηση τερματισμό στον Όμιλο της Βούλας. Αυτό το κάναμε δύο φορές 8 ν.μ.

3ο Το έπαθλο του πρώτου νικητή ήταν ένα ροδοκοκκινισμένο γουρουνόπουλο, και ένα μεγάλο σώβρακο από ύφασμα από μπαλόνι, που επάνω του ήταν γραμμένα τα ονόματα όλων των σκαφών που έτρεχαν στον αγώνα (από την ατάκα που λέει του πήραμε τα σώβρακα). Η έκπληξη για το τελευταίο σκάφος που τερμάτισε το έπαθλο ήταν, ψημένα τα αμελέτητα από τα γουρουνάκια, από την γνωστή πάλι παροιμία!!!!!! Εμείς πάντως κερδίσαμε και φάγαμε το Γουρουνόπουλο!!!Και εάν δεν το πιστεύετε ακολουθούν φωτογραφίες πριν και μετά!!!